Jouwtrapspecialist

TRAPWANGEN

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

WANGEN VAN DE TRAP

De wangen van de trap bekleden is mogelijk bij een traprenovatie, maar is in alle gevallen optioneel. Wilt u de trap laten renoveren, maar de wangen van de trap laten zoals zij zijn? Dan houden wij hier graag rekening mee. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om de wangen zelf op te knappen, bijvoorbeeld door deze opnieuw te schilderen, voordat Jouwtrapspecialist langskomt voor uw traprenovatie. Wij kunnen uitsluitend bij dichte trappen ook de wangen bekleden.
Image

WAT ZIJN DE WANGEN VAN DE TRAP PRECIES

De wangen van de trap zijn eigenlijk de zijkanten van de trap. In de meeste gevallen geldt dat de wangen van de trap aan minimaal één zijde tegen de wand aan bevestigd zijn, maar dit hoeft niet. Een trap kan aan beide zijden wangen hebben, maar kan ook alleen aan de wandzijde voorzien zijn van wangen. Vrijwel alle dichte trappen zijn van wangen voorzien. Deze wangen zijn niet heel gevoelig voor schade, waardoor ze niet snel slijten. Toch kan het wel wenselijk zijn om ook de wangen van de trap te bekleden wanneer u een traprenovatie laat uitvoeren door ons.
Image

PROFESSIONEEL DE TRAPWANGEN BEKLEDEN

Wilt u dat wij tijdens de traprenovatie ook de trapwangen een andere look geven? Wij leggen u graag vrijblijvend de mogelijkheden voor. Wanneer u nog niet goed weet wat u wilt met de trap, dan informeren en adviseren wij u graag. U kunt bij ons direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de traprenovatie, inclusief of exclusief de bekleding van de trapwangen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

DE WANGEN VAN DE TRAP LATEN BEKLEDEN OF ZELF OPKNAPPEN

Als het gaat om de wangen van de trap, dan heeft u natuurlijk meerdere keuzes. Op de eerste plaats kunt u ervoor kiezen om de trapwangen zelf op te knappen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door deze te schilderen in een kleur die na de gehele traprenovatie goed bij de trap past. Uiteraard is het in dit geval verstandig om de trapwangen op te knappen voordat wij de traprenovatie komen uitvoeren. Natuurlijk kunnen wij ook de wangen van de trap renoveren wanneer wij een traprenovatie uit komen voeren. In dit geval bestaat er de mogelijkheid om de trapwangen te laten bekleden in een kleur en materiaal die gelijk is aan de trap. Heeft u juist liever dat de trapwangen een andere kleur krijgen? Dan is dat ook mogelijk. Wij voeren uw traprenovatie geheel naar wens uit.
Image
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.