Jouwtrapspecialist

TRAPRENOVATIE DICHTE TRAP

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

EEN DICHTE TRAP LATEN RENOVEREN

Veel Nederlandse woningen hebben een dichte trap. In sommige gevallen is er een gesloten trap op de begane grond en een open trap op de bovenverdieping, terwijl in andere woningen de trappen allemaal gelijk zijn, hetzij open of dicht. Een dichte trap renoveren vraagt om een specifieke aanpak, er moet rekening gehouden worden met de aanwezigheid van stootborden. Dit vereist een aangepaste werkwijze.
Image

DE STOOTBORDEN BIJ EEN TRAPRENOVATIE

Stootborden zijn de overeind staande delen die de traptreden met elkaar verbinden. In bepaalde gevallen is het wenselijk om ook de stootborden een andere look te geven, terwijl dit in andere situaties niet nodig of wenselijk is. Wilt u uw trap laten renoveren door Jouwtrapspecialist, dan heeft u hier uiteraard zelf de keuze in. Wij zijn er om met u mee te denken en u te adviseren wanneer u dit wenst. Al onze traprenovaties worden uitgevoerd op basis van de wensen en eisen van de klant. U bent bij ons verzekerd van vakkundig maatwerk, waardoor er altijd een resultaat ontstaat dat aan al uw wensen en eisen tegemoet komt.

VRAAG ONZE GRATIS BROCHURE AAN

Wilt u meer informatie en inspiratie opdoen voor uw traprenovatie? Vraag dan nu onze brochure aan! In deze brochure vindt u informatie over onze traprenovatiediensten, inclusief de verschillende materialen waaruit u kunt kiezen. Laat u inspireren door prachtige foto's van voltooide projecten en ontdek hoe we uw trap kunnen transformeren tot een ware eyecatcher in uw interieur.
Image
Image

GENIETEN VAN EEN COMPLEET NIEUWE DICHTE TRAP

Wij zorgen er graag voor dat u weer kunt genieten van uw trap, door uw trap een uitstraling te geven die perfect aan uw wensen en eisen voldoet. Indien gewenst kunnen wij uw nieuwe trap direct voorzien van luxe trapverlichting. Uiteraard kunt u bij ons altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

WIJ GEVEN JOUW DICHTE TRAP EEN VOLLEDIGE NIEUWE LOOK

Wilt u uw trap een compleet nieuwe uitstraling geven door middel van een traprenovatie? Dan zorgen wij ervoor dat zowel de traptreden als de stootborden een frisse, nieuwe uitstraling krijgen. Bij een complete traprenovatie van een dichte trap zorgen wij voor overzettreden, stootborden en bijpassende sluitlijsten. Hierdoor is er geen enkel deel van uw oude trap zichtbaar, waardoor er echt een compleet nieuw geheel ontstaat. Natuurlijk kunnen wij de kleuren en materialen van de diverse onderdelen aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om de hele trap eenzelfde kleur te geven, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de treden in een andere kleur uit te voeren dan de stootborden.
Image
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.