TRAPRENOVATIE UTRECHT

WIJ KOMEN MET PLEZIER UW TRAP RENOVEREN

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

TRAPRENOVATIE UTRECHT

Een traprenovatie in Utrecht wilt u laten uitvoeren door een ervaren partij die u de juiste garanties geeft. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Jouwtrapspecialist. Wij hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende traprenovaties in de regio. Open en dichte trappen, rechte trappen en trappen met hoeken of bochten.. Wij hebben altijd de juiste ervaring in huis om de traprenovatie in Utrecht professioneel en vakkundig voor u uit te voeren. Hierdoor realiseren wij een nieuwe trap die weer volledig aan uw verwachtingen voldoet. Indien gewenst kunnen wij de trap voorzien van duurzame led verlichting. Daarnaast is ook het vervangen van de trapleuningen bij ons een optie.
Image

IS EEN NIEUWE TRAP ALTIJD MOGELIJK?

Bijna elke trap kan door ons professioneel worden gerenoveerd, waarna de trap weer de uitstraling van een compleet nieuwe trap heeft. Er is een enkele uitzondering op deze regel. Het is namelijk zo dat de trap wel een goede kwaliteit moet bezitten om de veiligheid van gebruik te kunnen garanderen. Is de trap niet meer optimaal betrouwbaar? Dan is het verstandig om dit probleem aan te pakken. Dit kan bijvoorbeeld door de trap te laten vervangen of te laten repareren wanneer dit nog een optie is. Is de trap nog goed betrouwbaar? Dan is een traprenovatie in Utrecht altijd mogelijk. In dit geval geven wij een compleet nieuwe uitstraling aan de trap zonder hak- en breekwerk
Image

DE TRAPRENOVATIE

Wij houden een makkelijke en vlotte werkwijze aan voor traprenovaties. U vult de benodigde gegevens in op onze website. Op basis daarvan zijn wij in staat om een passende offerte op te stellen en aan te bieden. U ontvangt deze altijd snel van ons. Gaat u akkoord met deze offerte? Dan kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Dit adviesgesprek, dat bij u thuis plaatsvindt, is bedoeld om alles goed duidelijk te krijgen. Wij nemen uw wensen en eisen door, we leggen u mogelijkheden voor en bespreken de eventuele extra’s. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dit is geen probleem. Wij denken graag met u mee en samen met u komen we altijd tot het juiste idee. Bij u thuis wordt alles alvast goed ingemeten voor de dag van de renovatie van uw trap.

UW NIEUWE TRAP WORDT GEREALISEERD BINNEN EEN DAG

Na het adviesgesprek volgt de dag van de renovatie van uw trap. Wij zorgen ervoor dat wij op tijd bij u zijn om aan de werkzaamheden te beginnen. In verreweg de meeste gevallen is het voor ons mogelijk om de traprenovatie in Utrecht uit te voeren in een enkele werkdag. Hebben wij meer tijd nodig, bijvoorbeeld omdat de trap relatief complex is of omdat er meerdere trappen in huis moeten worden gerenoveerd? Dan stellen wij u hier altijd vooraf, tijdens het adviesgesprek, al van op de hoogte. U weet dan ook precies wat u kunt verwachten wanneer wij de traprenovatie voor u uitvoeren.
Image

WILT U OOK EEN NIEUWE TRAP DOOR MIDDEL VAN EEN TRAPRENOVATIE IN UTRECHT?

 
Door aan traprenovatie door ons te laten uitvoeren kunt u weer gaan genieten van een nieuwe trap. Wij komen graag bij u langs om alles met u door te nemen. Vraag hiervoor eerst een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wilt u een traprenovatie in Utrecht laten uitvoeren door Jouwtrapspecialist, maar heeft u eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.