TRAPRENOVATIE HILVERSUM

WIJ KOMEN GRAAG UW TRAP RENOVEREN

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

TRAPRENOVATIE HILVERSUM

Een traprenovatie in Hilversum maakt van een versleten trap een trap die er weer gloednieuw uitziet. Daarnaast is het laten renoveren van de trap ook een goede keuze wanneer de trap aan kleur of stijl niet meer goed bij uw interieur past. Wilt u een professionele traprenovatie in Hilversum uit laten voeren? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Jouwtrapspecialist. Wij staan voor u klaar om u blij te maken met een trap die er als nieuw uitziet. In de meeste gevallen hebben wij slechts een werkdag nodig om de renovatie van de trap voor u uit te voeren.
Image

UW NIEUWE TRAP GEHEEL NAAR WENS UITGEVOERD

Het fijne van een traprenovatie in Hilversum is wel dat u zelf alle keuzes kunt maken voor het eindresultaat. Wilt u bijvoorbeeld een mooie nieuwe trap in een enkele kleur die u aanspreekt? Dan gaan wij samen met u op zoek naar de kleur en het materiaal dat perfect aan uw verwachtingen voldoet. Wilt u een dichte trap laten voorzien van traptreden in een andere kleur dan de stootborden? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. U kunt ervoor kiezen om de traptreden in een geheel andere kleur uit te laten voeren dan de stootborden, maar een paar tinten verschil is ook mogelijk. Dit is maar net wat u mooi vindt. Wij zorgen er graag voor dat uw nieuwe trap aan al uw wensen voldoet.
Image

EXTRA MOGELIJKHEDEN BIJ DE TRAPRENOVATIE IN HILVERSUM

Wanneer uw trap versleten plekken vertoont of in kleur en materiaal niet meer aan uw wensen voldoet, dan is een traprenovatie in Hilversum altijd de meest voordelige optie om van een nieuwe trap te gaan genieten. Binnen een werkdag ontstaat er een compleet nieuwe trap in een kleur en stijl die bij u past. Wij bieden u daarnaast diverse extra mogelijkheden bij de traprenovatie. Zo kunnen wij uw nieuwe trap bijvoorbeeld voorzien van mooie led verlichting die de trap direct een stuk veiliger maakt. De traptreden worden altijd op een sfeervolle manier verlicht, waardoor de trap ook in de avonden en nachten optimaal zichtbaar is.

WIJ MAKEN UW NIEUWE TRAP ZOALS U HET WILT

Wanneer wij bij u langs komen voor een traprenovatie in Hilversum, dan hebben wij eigenlijk maar één doel voor ogen. Wij willen ervoor zorgen dat u gaat genieten van een nieuwe trap die aan al uw verwachtingen voldoet én die in perfecte harmonie samengaat met uw huidige interieur. Om zeker te zijn dat wij een resultaat naar wens realiseren, komen wij voorafgaande aan de traprenovatie bij u langs voor een adviesgesprek. U kunt dit adviesgesprek bij ons aanvragen nadat u van ons een vrijblijvende offert heeft ontvangen. Tijdens dit gesprek bespreken wij alles met u, zodat alles op de dag van de renovatie van uw trap op rolletjes verloopt.
Image

MOGEN WIJ OOK UW TRAPRENOVATIE IN HILVERSUM UITVOEREN?

 
Wilt u uw trap ook door onze vakman laten renoveren? Dan vragen wij u om de gevraagde informatie over uw trap in te vullen op onze website. Wij kunnen op basis van die gegevens een offerte voor u opstellen. Deze ontvangt u altijd snel, zodat u direct – indien gewenst – een adviesgesprek bij ons kunt aanvragen. Wilt u eerst meer weten over de traprenovatie in Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.