Jouwtrapspecialist

PRIJZEN

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

WAT KOST EEN TRAPRENOVATIE?

De prijs van een traprenovatie is voor iedere klant anders. De kosten van uw nieuwe trap hangen namelijk helemaal af van uw wensen. Ons hele assortiment aan kleuren betreffen hetzelfde tarief. Het assortiment aan kleuren is terug te vinden in de configurator. Op de vraag ‘wat kost een traprenovatie?’ kunnen wij niet direct een duidelijk antwoord geven. Wel kunnen wij de prijsbepalende factoren toelichten. Configureer hier uw trap om een indicatie te krijgen.
Image

DE VORM VAN UW TRAP

De eerste reden heeft te maken met de vorm van uw trap. Zo is het voor de monteur lastiger om een gedraaide of geknikte trap te renoveren dan een eenvoudige, rechte trap. Tevens is er voor een gedraaide of geknikte trap meer materiaal nodig dan voor een rechte trap.

EEN OPEN OFDICHTE TRAP?

De tweede reden heeft te maken of u een open of dichte trap in uw woning heeft. In de meeste gevallen zijn de kosten hoger bij het renoveren van een open trap. Vaak wordt er bij een open trap voor gekozen om zowel de bovenkant als de onderkant van uw traptreden te laten bekleden. Er zal een meerprijs worden berekend indien u dit wenst. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel de bovenkant van uw open traptreden te laten bekleden. Mocht u interesse hebben in het sluiten van uw open traptreden dan is dat geen probleem voor onze monteurs.
Image
Image

ZIJKANTEN VAN UW TRAP

De derde reden heeft te maken met de zijkanten van uw trap. U kunt ervoor kiezen om de zijkanten van uw trap te laten bekleden met behulp van onze kleurencollectie. Door middel van onze handige configurator kunt u zowel de gewenste kleuren voor de traptreden als de gewenste kleuren voor de zijkanten van uw trap aangeven.

LED VERLICHTING

De vierde reden heeft te maken met de optie voor het toevoegen van LED verlichting aan uw trap. Wenst u een opvallende gerenoveerde trap? Kies dan voor de unieke mogelijkheden van onze LED verlichting voor het optimale effect. Houd u er dan rekening mee dat de verlichting met inbouw een meerprijs heeft. Daarnaast kunt u bij de besturing van de verlichting kiezen voor een draadloze afstandsbediening of één/ twee bewegingssensoren.
Image
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.