TRAPRENOVATIE HARDERWIJK

UW TRAP NAAR WENS RENOVEREN IS ONZE SPECIALITEIT

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

TRAPRENOVATIE HARDERWIJK

Ontdek de slimme en kostenefficiënte oplossing voor een prachtig vernieuwde trap! Met een traprenovatie in Harderwijk vermijdt u gedoe en hoge kosten die gepaard gaan met het kopen van een nieuwe trap. Hak- en breekwerk behoren tot het verleden; uw trap kan zonder ingrijpende maatregelen worden vernieuwd. Binnen slechts één werkdag zijn de werkzaamheden vaak al afgerond, en uw wanden blijven onbeschadigd. Jouwtrapspecialist staat klaar om uw trap te renoveren, zodat deze er weer als nieuw uitziet en naadloos aansluit op uw interieur. Kies voor gemak, kies voor een traprenovatie in Harderwijk met Jouwtrapspecialist!
Image

WAAROM WILT U GAAN GENIETEN VAN EEN NIEUWE TRAP?

Het is heel vervelend om tegen een versleten trap aan te kijken. Trappen slijten door intensief gebruik, waardoor de uitstraling van de trap steeds minder mooi wordt. Daarnaast kent de trap een lange levensduur. Vaak gaat de trap veel langer mee dan de meubels. Uw interieur verandert door de jaren heen, maar de trap verandert niet mee. Hierdoor kan het zijn dat de trap niet meer goed past bij de stijl in uw woning. Door middel van een professionele traprenovatie in Diemen zorgen wij ervoor dat uw nieuwe trap wél perfect past bij uw nieuwe woonstijl. Wij werken altijd volledig op basis van uw wensen en verwachtingen.
Image

WIJ VERZORGEN EEN VAKKUNDIGE TRAPRENOVATIE IN HARDERWIJK

Jouwtrapspecialist heeft een jarenlange ervaring in het renoveren van trappen, zowel dichte als open trappen. Wij renoveren trappen van de benedenverdieping naar boven, maar ook vaste zoldertrappen kunnen wij op professionele wijze een nieuwe look geven. Wanneer u door ons een professionele traprenovatie in Harderwijk laat uitvoeren, dan kunt u ook de trapwangen (zijkanten) opnieuw laten bekleden wanneer u dit wenst. Dit is optioneel. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren. Daarnaast denken wij graag met u mee over de kleuren en materialen wanneer u zelf nog niet precies weet wat u wilt.

DUURZAME LED VERLICHTING VOOR UW NIEUWE TRAP

Na de traprenovatie ziet uw trap er als nieuw uit. U kunt gaan genieten van een mooie, sfeervolle en hoogwaardige trap die weer jarenlang mooi blijft. Wilt u de trap extra sfeer én veiligheid geven? Dan kunt u ervoor kiezen om led verlichting in de trap te laten aanbrengen. Elke dichte trap kan op een mooie manier van duurzame led verlichting worden voorzien. Wij brengen deze verlichting aan achter de neuzen van de treden, waardoor er een sfeervolle en effectieve verlichting ontstaan. Het risico op valpartijen door duisternis op de trap valt hiermee helemaal weg.
Image

WILT U EEN OFFERTE VOOR EEN TRAPRENOVATIE IN HARDERWIJK?

 
Uiteraard begrijpen we dat u eerst wilt weten wat een traprenovatie in Harderwijk u precies gaat kosten. Wij beoordelen dit graag. U kunt uw gegevens op onze website invullen, waarna wij u een vrijblijvende offerte toesturen. Wekt deze uw interesse? Dan kunt u direct een adviesgesprek aanvragen. Dit adviesgesprek vindt plaats bij u thuis. Wij kunnen dan alles goed bekijken, inmeten, mogelijkheden bespreken en ideeën voorleggen. Uiteindelijk nemen we alles door en komen we samen tot een plan. De traprenovatie in Harderwijk kan altijd op korte termijn plaatsvinden. Vraag direct online uw offerte aan. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.