TRAPRENOVATIE HOOFDDORP

LAAT JOUWTRAPSPECIALIST UW TRAP RENOVEREN

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

TRAPRENOVATIE HOOFDDORP

Een traprenovatie in Hoofddorp is een goede keuze wanneer u uw trap een nieuwe uitstraling wilt geven. Uiteraard is het belangrijk dat u zeker kunt zijn dat uw trap er na de renovatie helemaal naar wens uitziet. Daarnaast wilt u zeker zijn dat de kwaliteit hoog ligt en dat uw nieuwe trap weer jarenlang mee kan. Dan bent u aan het juiste adres bij Jouwtrapspecialist. Wij hebben een ruime ervaring in het renoveren van de meest uiteenlopende dichte en open trappen. Uiteraard kunnen wij een traprenovatie in Hoofddorp geheel naar wens uitvoeren, zodat u gaat genieten van een nieuwe trap die perfect bij u en de woning past.
Image

UW NIEUWE TRAP AAN AL UW WENSEN LATEN VOLDOEN

Wanneer u uw trap laat vernieuwen door middel van renovatie, dan heeft u bij ons volop keuze aan kleuren en materialen. U kunt de hele trap in dezelfde kleur laten uitvoeren, maar het is uiteraard ook mogelijk om meerdere kleuren met elkaar te combineren. Zo kunnen wij tijdens de traprenovatie in Hoofddorp de stootborden een andere kleur geven dan de treden, wanneer u dit wenst. Uiteraard denken wij graag met u mee en kunnen wij u mooie mogelijkheden voorleggen.
Offerte aanvragen
Image

DE TRAPRENOVATIE IN HOOFDDORP DOOR ONS LATEN VERZORGEN

Wilt u een traprenovatie in Hoofddorp door ons laten verzorgen? Dan kunt u online de nodige gegevens aan ons doorgeven. Op basis daarvan ontvangt u een vrijblijvende offerte. Wanneer deze u aanspreekt, dan kunt u een aanvraag doen voor een adviesgesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek nemen wij alles met u door en laten wij u voorbeelden van kleuren en materialen zien. Daarnaast kan de renovatie van uw trap direct worden ingepland. Vanzelfsprekend wordt alles ingemeten in uw woning, zodat we op de dag van de renovatie zelf vlot door kunnen werken. In de meeste gevallen hebben wij niet meer dan een werkdag nodig om uw trap te renoveren.

WIJ KUNNEN UW NIEUWE TRAP DIRECT VEILIGER MAKEN

Een mooie trap is belangrijk, maar een veilige trap is natuurlijk nog belangrijker. Heeft u een trap die omringd wordt door muren? Dan is de trap vaak donker als het buiten schemert of donker is. Wij kunnen uw nieuwe trap van duurzame led verlichting voorzien. Hierbij plaatsen wij de verlichting achter de neus van de traptreden. Dit zorgt voor een mooie, luxe verlichting van de trap. Hiermee wordt de trap een stuk veiliger en neemt het risico op valpartijen af. Uiteraard kunnen wij u mooie voorbeelden laten zien van gerenoveerde trappen met luxe led verlichting.
Image

WILT U EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR EEN TRAPRENOVATIE IN HOOFDDORP?

 
Het is heel eenvoudig om bij ons een offerte voor de renovatie van uw trap aan te vragen. Vul online de gevraagde gegevens in en u ontvangt de offerte op basis van deze gegevens. Wanneer de offerte u bevalt, dan kunt u natuurlijk direct een afspraak maken voor een adviesgesprek bij u thuis. Uiteraard kunt u rekenen op een vriendelijke en zeer complete service bij de traprenovatie in Hoofddorp. Vraag direct uw offerte aan. Wilt u eerst meer informatie of advies? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.