TRAPRENOVATIE NIJKERK

ONTDEK DE VOORDELEN VAN ONZE TRAPRENOVATIE DIENSTEN

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

TRAPRENOVATIE NIJKERK

Een traprenovatie in Nijkerk laat u professioneel uitvoeren door Jouwtrapspecialist. Wij bieden u een ruime keuze aan kleuren en materialen. Daarnaast wordt de renovatie van uw trap altijd uitgevoerd door een ervaren professional die optimaal rekening houdt met uw wensen en eisen. Zo is het mogelijk om diverse extra’s te realiseren, zoals nieuwe leuningen of verlichting in de trap. Hiervoor maken wij gebruik van duurzame led verlichting, welke wij bij een dichte trap achter de neus van de trede plaatsen. Hierdoor ontstaat er een mooie, rustige en vooral sfeervolle verlichting waar uw trap direct veiliger van wordt. Wij komen graag langs voor uw traprenovatie in Nijkerk.
Image

NA DE RENOVATIE GENIET U VAN EEN COMPLEET NIEUWE TRAP

Veel mensen willen de trap laten renoveren, omdat de trap veel slijtageplekken vertoont. Door gebruik van de trap ontstaan er op den duur slijtageplekken die zich steeds verder over de traptreden uitbreiden. Uiteindelijk gaat dit beeld storen. Een traprenovatie in Nijkerk is een mooie oplossing om uw trap weer een nieuwe uitstraling te geven zonder hak- en breekwerk. U kunt natuurlijk ook uw trap laten renoveren wanneer deze aan kleur of stijl gewoon niet meer goed past bij uw huidige woonvoorkeuren. Een landelijke trap past vaak niet mooi in een modern interieur, om maar een voorbeeld te noemen. Met een traprenovatie realiseren we de kleur en stijl die u wenst.
Image

WIJ KOMEN VOOR DE TRAPRENOVATIE IN NIJKERK BIJ U LANGS

U kunt bij ons via de website eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U doet dit door de informatie in te vullen en aan ons te versturen. Wij stellen een offerte op en bieden u deze aan. Bent u hier tevreden over? Dan kunt u bij ons een adviesgesprek aanvragen. Wij komen dan bij u langs om de situatie te bekijken en de opties met u door te nemen. Uiteraard denken wij met u mee en laten wij u diverse voorbeelden zien. We kunnen alles direct goed inmeten en afspraken maken voor de dag van de renovatie. Hierdoor kunnen wij op de dag zelf goed doorwerken en is de traprenovatie in de meeste gevallen al binnen een werkdag afgerond.

WIJ REALISEREN UW NIEUWE TRAP AAN DE HAND VAN UW WENSEN

Uw wensen staan centraal. Laat u uw trap in Nijkerk renoveren door ons? Dan nemen wij vooraf alles met u door en bespreken wij uw wensen en eisen uitvoerig. Het is uiteindelijk belangrijk dat wij ervoor zorgen dat de trap eruit komt te zien zoals u het voor ogen heeft. Wilt u de stootborden van uw dichte trap in een andere kleur dan de traptreden of wilt u alles in een enkele kleur? Wat wilt u precies met de trapwangen? Gaat de voorkeur uit naar verlichting? En heeft u al nagedacht over de trapleuningen? Wij nemen elke stap met u door, zodat alles duidelijk is en niets wordt vergeten. Op die manier kunnen wij uw nieuwe trap realiseren zoals u het wilt.
Neem contact op
Image

HEEFT U OOK INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE IN NIJKERK?

 
Een traprenovatie in Nijkerk is altijd een mooie oplossing wanneer u wilt gaan genieten van een nieuwe trap, zonder dat de huidige trap daadwerkelijk volledig vervangen moet worden. Het renoveren van de trap wordt snel en vakkundig uitgevoerd, zonder hak- en breekwerk, waardoor u vaak al binnen een werkdag van het eindresultaat kunt genieten. Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan voor de traprenovatie in Nijkerk. U kunt altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft. Wij zijn u graag van dienst.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.