Jouwtrapspecialist

TRAPRENOVATIE OPEN TRAP

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

EEN TRAPRENOVATIE VOOR EEN OPEN TRAP

Een traprenovatie is een mooie en voordelige keuze wanneer u uw trap een nieuwe uitstraling wilt geven. De open trap komt het vaakst voor op de bovenverdieping, maar zeker nieuwbouwwoningen en koopwoningen worden ook beneden steeds vaker voorzien van een open trap, omdat deze de ruimte optisch groter maakt. Is de trap versleten of voldoet deze qua kleur of stijl niet meer aan uw wensen? Dan is een trap renovatie een mooie oplossing.
Image

GEEF UW OPEN TRAP EEN NIEUWE LOOK

Wanneer een woning beneden voorzien is van een dichte trap, dan zien we vaak dat deze trap in de hal zit. Gaat het om een open trap? Dan zien we vaker dat de trap zichtbaar is vanuit de woonkamer, of zich zelfs in de woonkamer bevindt. Het spreekt dan voor zich dat u wilt dat de trap mooi is om naar te kijken. Is de trap niet meer mooi, bijvoorbeeld door slijtage op de treden, of voldoet de stijl, kleur of het materiaal van de trap niet meer aan uw wensen? Dan voert Jouwtrapspecialist graag een renovatie van de trap voor u uit. Hierbij zorgen wij ervoor dat de trap er weer als nieuw uitziet en op alle fronten aan uw wensen voldoet.
Image

WILT U UW OPEN TRAP LATEN RENOVEREN?

Voldoet de trap in uw woning niet meer volledig aan uw wensen en wilt u genieten van een nieuwe, mooie en luxe trap? Dan is een traprenovatie door Jouwtrapspecialist de oplossing. Laat u inspireren door de voorbeelden op onze website of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Natuurlijk staan wij ook altijd voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of advies. Neemt u gerust contact met ons op

EEN TRAPRENOVATIE OP MAAT UITGEVOERD DOOR JOUWTRAPSPECIALIST

Of het nu gaat om een open trap op de benedenverdieping of om de trap naar zolder; wij voeren de traprenovatie altijd volledig op basis van uw wensen uit. Wij hebben veel mogelijkheden als het gaat om kleuren en materialen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de trap goed past bij de stijl waar uw voorkeur naar uit gaat. Of dit nu modern, landelijk of industrieel is., alles is mogelijk. Weet u niet precies wat u wilt met de trap? Dan kunnen wij uiteraard met u meedenken en u diverse mooie opties voorleggen.
Image
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.