TRAPRENOVATIE HUIZEN

EEN PROFESSIONELE RENOVATIE VAN IEDERE TRAP

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

TRAPRENOVATIE HUIZEN

Een traprenovatie in Huizen is een perfecte optie wanneer u van een nieuwe trap wilt gaan genieten. Trappen raken door de jaren heen versleten door het vaak intensieve gebruik. Slijtageplekken gaan op den duur groeien, waardoor ze steeds zichtbaarder worden. Dit kan heel hinderlijk zijn. U wilt tegen een mooie trap aan kijken. Jouwtrapspecialist zorgt hier graag voor. Wij komen een professionele traprenovatie in Huizen voor u uitvoeren, geheel naar uw wensen en voorkeuren. Er zijn tal van mogelijkheden met betrekking tot kleuren en materialen. Zo kunnen wij altijd een nieuwe trap realiseren die aan al uw verwachtingen voldoet.
Image

KUNNEN WIJ VAN ELKE strong>OUDE TRAP EEN NIEUWE TRAP MAKEN?

In verreweg de meeste gevallen is een traprenovatie in Huizen inderdaad goed mogelijk. Trappen zijn van hoge kwaliteit en worden niet snel onveilig. Nederlandse woningen zijn voorzien van sterke trappen die vele jaren lang mee gaan zonder aan kwaliteit te verliezen. Zolang de trap veilig is en een goede kwaliteit bezit, dan is een traprenovatie altijd goed mogelijk. Wij kunnen alle soorten trappen renoveren, van rechte trappen tot trappen met meerdere hoeken of bochten, en van open trappen tot dichte trappen. In alle gevallen kunnen wij uw versleten trap weer als nieuw maken.
Image

WIJ VERZORGEN EEN A TOT Z TRAPRENOVATIE IN HUIZEN

Het is aan u om te bepalen hoe uw nieuwe trap eruit moet komen te zien. Wilt u een lichte of een donkere trap, een landelijke of een moderne stijl? Het is allemaal mogelijk. Hier komt nog bij dat u zelf kunt bepalen in hoeverre wij uw trap renoveren. Wilt u bijvoorbeeld zelf de wangen van de trap eerst opknappen, bijvoorbeeld door deze zelf te schilderen, of wilt u dat wij ook de trapwangen mooi voor u bekleden? Er is veel om over na te denken wanneer u een nieuwe trap wilt door middel van een traprenovatie in Huizen. Vind u het lastig om zelf de juiste keuzes te maken? Dan helpen wij u hier uiteraard graag bij.

VERLICHTING VOOR UW NIEUWE TRAP

Wij renoveren uw trap zoals u het wilt. Hierbij zijn er diverse extra mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw oude trapleuningen te behouden, maar wij kunnen ook nieuwe trapleuningen voor u plaatsen. Wilt u mooie verlichting in uw trap? Wij kunnen uw nieuwe trap voorzien van duurzame led verlichting. Deze plaatsen wij achter de neus van de trap, waardoor er een mooie en luxe verlichting ontstaat. Dit geeft uw trap niet alleen een luxere uitstraling. Het zorgt ook direct voor een verhoging van de veiligheid van de trap. Uw trap is dag en nacht goed zichtbaar.
Image

WIJ KOMEN GRAAG NAAR U TOE VOOR DE TRAPRENOVATIE IN HUIZEN

 
Wilt u uw trap laten renoveren door ons? Dan kunt u op onze website alle gegevens invullen om een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen. Wanneer deze offerte u bevalt, dan kunt u bij ons een adviesgesprek aanvragen. Dit adviesgesprek vindt bij u thuis plaats, zodat wij de nieuwe trap eventueel direct kunnen inmeten. Uiteraard nemen wij voorbeelden van renovatie mogelijkheden met ons mee tijdens dit gesprek. Uiteindelijk kunnen we uw traprenovatie in Huizen direct inplannen. Vraag nu eenvoudig uw offerte aan. Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.