Jouwtrapspecialist

TRAPRENOVATIE MET VERLICHTING

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

DE VOORDELEN VAN VERLICHTING IN DE TRAP

Trapverlichting geeft niet alleen meer sfeer aan uw trap, maar zorgt vanzelfsprekend ook voor extra veiligheid. Veel trappen in Nederlandse woningen worden ‘omarmd’ door wanden, waardoor ze vaak donker en slecht zichtbaar zijn in de avonden en nachten. Slecht zicht op de trap zorgt voor een toename van het risico op valpartijen. Dit kunt u voorkomen door te zorgen voor goede, luxe trapverlichting. Laat u een traprenovatie uitvoeren door Jouwtrapspecialist? Dan kunnen wij, indien gewenst, direct mooie verlichting voor u aanbrengen op uw nieuwe trap.
Image

DUURZAME LED TRAPVERLICHTING ZOALS U HET WILT

Wanneer u een dichte trap heeft, dan kunnen wij de trapverlichting op een onzichtbare wijze aanbrengen. Hierbij worden de traptreden op een mooie en luxe manier verlicht van achter de neus van de trap. Het zicht wordt hierbij optimaal, terwijl u in geen geval recht in het licht kijkt. Op deze  manier kan de duurzame led verlichting op een mooie manier worden ingezet om uw nieuwe trap meer luxe te bieden. In alle gevallen zorgt de duurzame trapverlichting voor extra sfeer en veiligheid.
Image

MAAK UW TRAPRENOVATIE AF MET VERLICHTING

Wanneer wij een traprenovatie voor u uitvoeren, dan werken wij altijd professioneel en vakkundig. Voor elke traprenovatie zetten wij meer dan 15 jaar ervaring in en dit merkt u. Na de traprenovatie gaat u genieten van een mooie, luxe trap die volledig aan uw wensen voldoet. Zo kunnen wij de kleuren van de nieuwe trap laten matchen aan de kleuren van uw interieur. Wilt u uw trap een nóg luxere uitstraling geven? Dan is trapverlichting eigenlijk onmisbaar. De duurzame led verlichting zorgt voor een zachte, sfeervolle verlichting van de trap, waardoor er extra nadruk wordt gelegd op de fijne uitstraling van uw nieuwe trap.

DIVERSE MOGELIJKHEDEN VOOR LUXE TRAPVERLICHTING

Trapverlichting is maatwerk, net als de traprenovatie zelf. Als u bij ons komt voor een professionele traprenovatie, dan bespreken wij ook graag de mogelijkheden voor verlichting met u. Wij denken met u mee en zorgen voor de oplossing die het best bij u past. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op. Wilt u eerst meer weten over de traprenovatie of de trapverlichting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.
Image
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.