Jouwtrapspecialist

Over ONS

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen
OP MAAT NAAR U WENSEN
Is uw trap versleten? Of wordt het tijd dat uw oude trap vernieuwd worden? Dan is een traprenovatie door Jouwtrapspecialist de oplossing. Eenvoudig en snel een nieuw leven te geven, geheel passend bij ieder zijn smaak. Een gerenoveerde trap was nog nooit zo mooi en makkelijk.
RUIME COLLECTIE AAN KLEUREN
Wij bieden 23 verschillende soorten kleuren aan in onze collectie. Hierdoor is er altijd wel een kleur die bij u past. Via onze configurator kunt u aan de hand van al onze kleuren gemakkelijk uw gewenste traprenovatie samenstellen.
LAAGSTE PRIJSGARANTIE
Heeft u van ons een offerte ontvangen en vindt u het elders voor een nog lagere prijs? Ga dan niet bij ons weg, maar stuur de offerte met die lagere prijs naar ons toe en wij kijken of wij een voor u nog gunstiger prijs kunnen maken. Let wel dat wij hoge kwaliteit materialen gebruiken in tegenstelling tot sommige andere bedrijven.
ZONDER HAK EN BREEKWERK
Als u de traprenovatie in opdracht geeft bij Jouwtrapspecialist, is dat gegarandeerd zonder hak en breekwerk. Onze ervaren monteurs zullen ten alle tijden voorzichtig aan de slag gaan in uw woning. Voorafgaand aan de traprenovatie kiest u helemaal zelf in welke kleuren en in welke stijl wij uw trap bekleden en geniet u vervolgens jarenlang van uw gerenoveerde trap.
ONDERHOUD VRIENDELIJK
Nadat de trap is geplaatst, hoeft deze niet meer geschilderd of gelakt te worden. De toplaag is niet alleen mooi van zichzelf, maar ook bestand tegen hitte, vuil en vlekken. Een trap van Jouwtrapspecialist schoonhouden is een eenvoudige klus. U heeft hier alleen een zachte en vochtige schoonmaakdoek voor nodig.
KRAS EN SLIJTVAST
Een trap wordt veel gebruikt. Daarom is het is van groot belang dat uw trap bestand is tegen slijtage. Wij gebruiken alleen materialen van absolute topkwaliteit. Daarbij ontvangt u 15 jaar garantie op het materiaal. De overzettreden hebben een HPL toplaag en zijn stootvast. Daarnaast zijn de treden slijtvast AC4 (klasse 32) en zijn ze voorzien van een R10 antislip toplaag. Verder beschikken de overzettreden over brandbaarheid B1 niveau. Dit is de classificering van producten die moeilijk ontvlambaar zijn.
MEER DAN 15 JAAR ERVARING
Wij hebben inmiddels al 15 jaar ervaring met het renoveren van trappen. In deze jaren hebben wij vele klanten gelukkig gemaakt met onze traprenovaties. Kijk voor de resultaten van onze renovaties in ons portfolio en laat u inspireren. Kijk ook gerust bij de reviews van klanten die u voor zijn gegaan.
MEESTAL BINNEN ÉÉN DAG EEN GERENOVEERDE TRAP
Een renovatie is bij ons in de meeste gevallen al binnen één dag gereed. Daardoor kan de  gerenoveerde trap dezelfde dag al gebruik genomen worden. Onze ervaren monteurs maken ter plaatse alle onderdelen van de trap op maat. De monteurs zullen alle onderdelen buiten op maat zagen om de stof in uw woning te beperken.
BETALING VINDT PLAATS NA OPLEVERING
De betaling voor de traprenovatie wordt pas voldaan wanneer deze renovatie voltooid is. Bij Jouwtrapspecialist hoeft er geen aanbetaling gedaan te worden. Op het moment dat de monteur gereed is, kunt u de bankoverschrijving voltooien door middel van het rekeningnummer op de factuur. Wanneer de betaling binnen is, zullen wij de garantiepapieren toesturen per e-mail. U kunt vervolgens jarenlang van uw gerenoveerde trap genieten.

9 VOORDELEN VAN EEN TRAPRENOVATIE BIJ JOUWTRAPSPECIALIST

  • Op maat naar uw wensen
  • Ruime collectie aan kleuren
  • Laagste prijsgarantie
  • Zonder hak en breekwerk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Krasvrij en slijtvaste materialen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Meestal binnen één dag een gerenoveerde trap
  • Betaling vind plaats na oplevering traprenovatie

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen omtrent de traprenovatie? Wij helpen u graag! Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

0 (Max. 10 Karakters)
Met het verstrekken van uw gegevens gaat u akkoord met onze privacy verklaring.

Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.