Jouwtrapspecialist

TRAPLEUNINGEN

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

LEUNINGEN VAN DE TRAP

De wangen van de trap bekleden is mogelijk bij een traprenovatie, maar is in alle gevallen optioneel. Wilt u de trap laten renoveren, maar de wangen van de trap laten zoals zij zijn? Dan houden wij hier graag rekening mee. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om de wangen zelf op te knappen, bijvoorbeeld door deze opnieuw te schilderen, voordat Jouwtrapspecialist langskomt voor uw traprenovatie. Wij kunnen uitsluitend bij dichte trappen ook de wangen bekleden.
Image

LEUNINGEN DIE MOOI BIJ UW NIEUWE TRAP PASSEN

Afhankelijk van de vorm van uw trap is deze voorzien van één of meerdere leuningen. In de meeste gevallen geldt dat er meer leuningen aanwezig zijn naarmate er ook meer bochten of hoeken in de trap zitten. Laat u een traprenovatie uitvoeren door ons? Dan kan het zijn dat u direct ook de leuningen van de trap wilt laten vervangen. In de meeste gevallen is dit wenselijk voor de uitstraling en niet direct voor de kwaliteit. Trapleuningen zijn namelijk zeer sterk en slijten nauwelijks. Wilt u nieuwe leuningen bij uw trap, zodat uw nieuwe trap en de leuningen mooi bij elkaar passen? Dan kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen.
Image

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Wilt u uw trap laten renoveren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om ook uw leuningen te laten vervangen? Wij staan natuurlijk graag voor u klaar. U kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie en advies kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

WIJ BESPREKEN GRAAG UW WENSEN MET BETREKKING TOT DE LEUNINGEN

Het is fijn wanneer uw trapleuningen mooi passen bij uw nieuwe trap, ongeacht of het om de trap beneden of de trap naar zolder gaat en ongeacht of het een open trap of een dichte trap betreft. Wij vinden het belangrijk dat het geheel bij uw wensen en eisen past, dus zowel uw nieuwe trap als de bijbehorende leuningen. Daarom bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Zo is het mogelijk om de nieuwe leuningen uit te voeren in eenzelfde vorm en op dezelfde hoogte als de oude leuningen, maar dit hoeft niet. Samen met u zoeken we naar de beste en mooiste oplossing voor uw nieuwe leuningen.
Image
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.