TRAPRENOVATIE WEESP

LAAT DE RENOVATIE VAN JOUW TRAP OVER AAN JOUWTRAPSPECIALIST

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

TRAPRENOVATIE WEESP

Een traprenovatie in Weesp kunt u professioneel uit laten voeren door Jouwtrapspecialist. Wij staan voor u klaar met veel ervaring en een ruime keuze aan kleuren en materialen om uw trap een compleet nieuwe look te geven. Het is belangrijk dat uw nieuwe trap weer helemaal voldoet aan uw wensen, op alle vlakken, en daar zorgen wij graag voor. Wij kunnen altijd een vakkundige traprenovatie in Weesp voor u uitvoeren zolang uw trap van betrouwbare kwaliteit is. Het maakt dan ook niet uit in hoeverre uw trap slijtageplekken vertoont. Wanneer de trap nog van goede kwaliteit is, dan kunnen wij de trap altijd voor u renoveren.
Image

WIJ MAKEN VAN UW OUDE TRAP EEN GEHEEL NIEUWE TRAP

Trappen worden vaak intensief gebruikt en dit betekent dat er uiteindelijk altijd slijtage optreedt. Dit betekent niet dat de kwaliteit van de trap achteruit gaat, maar vooral dat de uitstraling van de trap achteruit gaat. Door middel van een vakkundige traprenovatie in Weesp kunnen wij van uw oude trap weer een geheel nieuwe trap maken. Na de renovatie is er niets meer zichtbaar van de slijtageplekken op de treden. Uiteraard kunnen wij ook de wangen van uw trap opnieuw bekleden. Daarnaast is het ook mogelijk om de trapwangen zelf op te knappen, bijvoorbeeld door middel van schilderen, voordat wij de traprenovatie komen uitvoeren bij u.
Image

DE TRAPRENOVATIE IN WEESP DOOR ONZE VAKMAN LATEN UITVOEREN

Jouwtrapspecialist biedt u altijd een enkel aanspreekpunt. Dit is wel zo prettig en vertrouwd. Wij komen vooraf aan het renoveren van de trap bij u langs voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij al uw wensen door en leggen wij u mogelijkheden voor. Uiteraard laten wij u ook nader kennismaken met de kleur- en materiaalmogelijkheden. Als alles rond is, dan spreken wij een datum af voor het uitvoeren van de traprenovatie in Weesp. Deze traprenovatie wordt uitgevoerd door dezelfde professional als waarmee u het gesprek vooraf heeft gehad.

UW NIEUWE TRAP REALISEREN OP BASIS VAN UW VOORKEUREN

Vaak zijn er meer mogelijkheden voor een nieuwe trap dan u vooraf had verwacht. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren en stijlen, maar u kunt er ook voor kiezen om diverse extra’s toe te voegen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de bestaande leuningen van uw trap te vervangen en wij kunnen duurzame led verlichting in de nieuwe trap aanbrengen. Deze verlichting voegen wij toe achter de neuzen van de treden voor een mooie verlichting. Dit geeft uw nieuwe trap niet alleen direct een luxere uitstraling, maar het zorgt er natuurlijk ook voor dat de trap een stuk veiliger wordt. U kunt op de trap altijd goed zien waar u loopt.
Image

WIJ KOMEN GRAAG LANGS VOOR UW TRAPRENOVATIE IN WEESP

 
Op onze website kunt u alle gegevens met betrekking tot uw trap eenvoudig invullen. Op basis daarvan sturen wij u een vrijblijvende offerte. Na het ontvangen van deze offerte voor de renovatie van uw trap heeft u de mogelijkheid om bij ons een adviesgesprek bij u thuis aan te vragen. Wij maken hiervoor altijd een afspraak op de korte termijn. Wilt u ook een offerte ontvangen voor een traprenovatie in Weesp? Vul dan direct de gegevens in. Wilt u eerst meer informatie of een deskundig advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.