TRAPRENOVATIE MAARSSEN

SNEL EN PROFESSIONEEL UW TRAP RENOVEREN BINNEN EEN DAG

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

TRAPRENOVATIE MAARSSEN

Een traprenovatie in Maarssen kan altijd snel geregeld worden als u deze laat uitvoeren door Jouwtrapspecialist. De meeste traprenovaties die wij uitvoeren worden al binnen een werkdag afgerond. Voorafgaande aan het renoveren van de trap komen wij bij u langs voor een adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek nemen wij alles goed met u door en meten wij alles in voor de traprenovatie in Maarssen. Hierdoor zijn wij op de dag van de renovatie zelf in staat om direct aan de slag te gaan en goed door te werken. Het resultaat is in de meeste gevallen dat de renovatiewerkzaamheden op een enkele werkdag kunnen worden uitgevoerd.
Image

WANNEER KIEST U VOOR EEN NIEUWE TRAP TRAP?

Er zijn meerdere goede redenen om te kiezen voor een professionele traprenovatie in Maarssen. Ziet uw trap er niet meer mooi uit? Beschadigingen, slijtageplekken en vlekken die niet meer verwijderd kunnen worden zorgen gemakkelijk voor irritaties. U wilt een mooie trap zien. Dan is een traprenovatie een juiste oplossing. Het kan u ook storen als de trap niet meer goed past bij de rest van uw interieur. Heeft u bijvoorbeeld een betonlook interieur met veel grijs- en zwarttinten? Dan kan een bruine trap storend zijn. Dit is uiteraard slechts een voorbeeld. Ook in deze situaties is een traprenovatie de juiste oplossing. Het is voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe trap en er is geen hak- en breekwerk voor nodig.
Image

WIJ VOEREN DE TRAPRENOVATIE IN MAARSSEN PROFESSIONEEL UIT

Jouwtrapspecialist is gevestigd in Almere en actief door de hele regio. Wij hebben een ruime ervaring in het professioneel renoveren van de meest uiteenlopende soorten trappen, waaronder uiteraard dichte en open trappen. Het maakt ook niet uit of u een trap met één of meerdere hoeken heeft, of juist een trap die volledig recht is. Wij kunnen elke trap op vakkundige wijze renoveren en ervoor zorgen dat deze een uitstraling krijgt waar u blij van wordt. De traprenovatie in Maarssen wordt uitgevoerd met de beste materialen, waardoor uw nieuwe trap er weer jarenlang tegenaan kan.

WIJ LUISTEREN NAAR UW IDEEËN VOOR DE NIEUWE TRAP

Standaard zijn trappen vaak uitgevoerd in een enkele kleur. Dichte trappen hebben stootborden en wangen die dezelfde kleur hebben als de traptreden. Wilt u dit zo houden, maar wilt u wel genieten van een andere kleur? Dat is mogelijk. Wilt u juist meerdere kleuren combineren, waarbij bijvoorbeeld de stootborden een andere kleur krijgen dan de traptreden? Dit is bij ons ook mogelijk. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek, waarbij wij direct de diverse mogelijkheden aan u kunnen tonen. Wilt u ook de leuningen laten vervangen of wilt u wellicht verlichting laten aanbrengen in de trap? Wij houden rekening met al uw wensen.
Image

KIEST U VOOR JOUWTRAPSPECIALIST VOOR UW TRAPRENOVATIE IN MAARSSEN?

 
Jouwtrapspecialist staat voor u klaar wanneer u interesse heeft in een vakkundige traprenovatie in Maarssen. Wij nodigen u uit om online een offerte bij ons aan te vragen. Deze stellen wij geheel vrijblijvend voor u op. Na het ontvangen van de offerte kunt u een adviesgesprek bij u thuis aanvragen. Wij komen dan graag langs om alles met u door te nemen en een datum vast te stellen voor de traprenovatie. Wilt u eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.