Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

EEN COMPLETE TRAPRENOVATIE

Een traprenovatie is sneller en voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe trap. Wanneer u een traprenovatie door Jouwtrapspecialist laat uitvoeren bent u er zeker van dat uw trap er weer als nieuw uitziet. Uiteraard kunnen we er direct voor zorgen dat uw trap qua stijl en kleur goed past bij uw huidige interieur.
Image

WAAROM EEN TRAPRENOVATIE
DOOR JOUWTRAPSPECIALIST?

Wanneer u bij ons komt voor een professionele traprenovatie zorgen wij ervoor dat u snel kunt genieten van een trap die er als nieuw uitziet én die goed past bij uw huidige interieur. In de meeste gevallen kan de traprenovatie binnen een dag worden afgerond, waardoor u nooit lang in de rommel hoeft te zitten. Vanzelfsprekend laten wij alles netjes achter, zoals dat hoort. Wij hoeven geen hak- en breekwerk uit te voeren voor de traprenovatie, waardoor de traprenovatie snel kan worden uitgevoerd.
0
Jaar ervaring
Brede kennis van verschillende trappen en materiaal toepassingen
0
Tevreden klanten
Hoge waardering van onze klanten

VRAAG ONZE GRATIS BROCHURE AAN

Wilt u meer informatie en inspiratie opdoen voor uw traprenovatie? Vraag dan nu onze brochure aan! In deze brochure vindt u informatie over onze traprenovatiediensten, inclusief de verschillende materialen waaruit u kunt kiezen. Laat u inspireren door prachtige foto's van voltooide projecten en ontdek hoe we uw trap kunnen transformeren tot een ware eyecatcher in uw interieur.
Image
Image

VOORDELEN VAN EEN TRAPRENOVATIE DOOR ONS

Wij zetten meer dan 15 jaar ervaring in voor elke traprenovatie. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om een professioneel en vakkundig resultaat te garanderen. Wij zijn ook in staat om u een eindresultaat naar wens te garanderen. U heeft de keuze uit een ruime collectie aan kleuren en materialen die allen zowel slijtvast als krasvrij zijn. Hierdoor heeft u weinig onderhoud aan uw trap en bent u er zeker van dat de trap er jarenlang mooi uitziet. Elke traprenovatie wordt door een ervaren vakman volledig op maat naar uw wensen en behoeften uitgevoerd.
Image

MEER INFORMATIE OF PERSOONLIJK ADVIES?

Wanneer uw trap versleten is of niet meer goed past bij uw huidige interieur, dan is het een aantrekkelijke optie om de trap te laten renoveren. Na de traprenovatie past uw trap weer mooi bij uw woning en kunt u er met plezier gebruik van maken. Het is financieel gezien absoluut een voordeligere keuze dan de aanschaf van een nieuwe trap. Dit geldt zeker wanneer u de traprenovatie laat uitvoeren door Jouwtrapspecialist. Daarnaast staan wij garant voor aantrekkelijke tarieven. Uiteraard stellen wij altijd graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt deze eenvoudig online bij ons aanvragen. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.