TRAPRENOVATIE DIEMEN

UW TRAP RENOVEREN BINNEN EEN DAG

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

TRAPRENOVATIE DIEMEN

Een traprenovatie in Diemen is voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe trap. Wanneer uw trap in de basis nog van goede en veilige kwaliteit is, dan kunt u uw trap laten renoveren door Jouwtrapspecialist. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe trap weer aan al uw wensen voldoet. Zo hebben wij tal van kleuren en materialen beschikbaar. Wilt u uw trap direct veiliger en luxer maken met mooie, duurzame trapverlichting? Het is bij ons allemaal mogelijk. Natuurlijk bespreken wij alle mogelijkheden graag vrijblijvend met u wanneer wij bij u langs komen voor een adviesgesprek. U kunt eerst een offerte aanvragen met uw gegevens. Wordt u blij van de offerte? Dan kunt u direct een adviesgesprek bij u thuis aanvragen.
Image

U KUNT ALTIJD SNEL GENIETEN VAN UW NIEUWE TRAP

Het is heel vervelend om tegen een versleten trap aan te kijken. Trappen slijten door intensief gebruik, waardoor de uitstraling van de trap steeds minder mooi wordt. Daarnaast kent de trap een lange levensduur. Vaak gaat de trap veel langer mee dan de meubels. Uw interieur verandert door de jaren heen, maar de trap verandert niet mee. Hierdoor kan het zijn dat de trap niet meer goed past bij de stijl in uw woning. Door middel van een professionele traprenovatie in Diemen zorgen wij ervoor dat uw nieuwe trap wél perfect past bij uw nieuwe woonstijl. Wij werken altijd volledig op basis van uw wensen en verwachtingen.
Image

DE TRAPRENOVATIE IN DIEMEN WORDT GOED VOORBEREID

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een bekende uitspraak die meer dan waar is. Wij willen er graag voor zorgen dat u niet te lang last heeft van de traprenovatie in Diemen. Daarom komen wij bij u langs voor een adviesgesprek wanneer u bij ons een aanvraag indient na het ontvangen van de offerte. Tijdens dit adviesgesprek bespreken wij alles goed met u. Samen komen we uiteindelijk tot een mooi idee voor uw trap. Uiteraard nemen we direct alle opties door, zoals een nieuwe leuning of duurzame led verlichting. We kiezen de materialen en de kleuren, waarna wij direct de trap goed inmeten. Zo kunnen wij op de dag van de traprenovatie direct aan de slag en zijn wij meestal in staat de werkzaamheden binnen een werkdag af te ronden.

UW NIEUWE TRAP PAST WEER PERFECT BIJ UW WONING

Soms is het wenselijk om de trap een nieuwe look te geven wegens slijtage van de oude trap. Toch komt het ook steeds vaker voor dat mensen de trap willen laten renoveren, omdat de trap niet goed past bij de rest van het interieur. Een modern interieur vraagt om een moderne trap, een landelijk interieur vraagt om een landelijke trap, bijvoorbeeld. Het is fijn wanneer alles in uw woning mooi op elkaar is afgestemd. Wij renoveren uw trap graag voor u, zodat uw nieuwe trap weer perfect bij de woning én bij uw persoonlijke smaak past.
Neem contact op
Image

HEEFT U OOK INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE IN DIEMEN?

 
Wij voeren de traprenovatie in Diemen graag voor u uit. U kunt op onze website al nader kennismaken met enkele van onze projecten en met de werkwijze die wij hanteren. Heeft u interesse, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door uw gegevens op onze website in te vullen. U ontvangt de offerte snel, waarna u de mogelijkheid heeft om een adviesgesprek bij ons aan te vragen. Wij komen hiervoor graag bij u langs. Wij kunnen uw traprenovatie in Diemen altijd binnen korte termijn uitvoeren. Uiteraard doen wij dit op afspraak. Vraag direct uw offerte bij ons aan. Wilt u eerst meer weten over het laten renoveren van uw trap? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.