Een dichte trap laten renoveren is voor Jouwtrapspecialist geen enkel probleem. Wij renoveren elke trap. Of het nou gaat om een gedraaide trap, een rechte trap of een geknikte trap, u bent bij ons op het juiste adres. Op de benedenverdieping hebben de meeste mensen een dichte trap. Hier kijkt u de hele dag tegenaan. Dan wilt u niet tegen een oude versleten of een saaie trap aankijken. Dus geef uw interieur een compleet nieuwe metamorfose en renoveer uw dichte trap. 

Wat kunnen wij doen bij een dichte traprenovatie:

  • Overzettreden
  • Stootborden
  • Bekleding van trapbomen (wangen)
  • LED verlichting onder de treden

Bekijk al onze mogelijkheden op onze configurator. Heeft u de gewenste kleur gevonden? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Als de offerte vervolgens naar wens is, heeft u altijd de keuze of een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Bij dit gesprek komen wij bij u langs met proefstukken uit onze kleurencollectie. Op deze manier kunt u de kleuren in het echt en in uw eigen omgeving bekijken. 

Heeft u van ons een offerte ontvangen en vindt u het elders voor een nog lagere prijs? Ga dan niet bij ons weg, maar stuur de offerte met die lagere prijs naar ons toe en wij kijken of wij een voor u nog gunstiger prijs kunnen maken. Let wel dat wij hoge kwaliteit materialen gebruiken in tegenstelling tot sommige andere bedrijven.