Een open trap laten renoveren is voor Jouwtrapspecialist geen enkel probleem. Wij renoveren elke trap. Of het nou gaat om een gedraaide trap, een rechte trap of een geknikte trap, u bent bij ons op het juiste adres. Op de bovenverdieping hebben de meeste mensen een open trap. Ook op de benedenverdieping kunt u een open trap hebben. Dan wilt u niet tegen een oude versleten of een saaie trap aankijken. Dus geef uw interieur een compleet nieuwe metamorfose en renoveer uw open trap.

Om een nog mooier effect in uw woning te creëren, kunt u ervoor kiezen om de open traptreden rondom te laten bekleden met onze materialen. Verder kunt u ervoor kiezen om uw open trap dicht te maken met behulp van stootborden. Dit is bijvoorbeeld handig en veilig wanneer u kinderen heeft. Daarnaast stijgt de warmte in uw woning daardoor niet gelijk naar boven. 

Wat kunnen wij doen bij een open traprenovatie:

  • Overzettreden
  • Bekleding van trapbomen (wangen)
  • Open trap dicht maken met behulp van stootborden

Bekijk al onze mogelijkheden op onze configurator. Heeft u de gewenste kleur gevonden? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Als de offerte vervolgens naar wens is, heeft u altijd de keuze of een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Bij dit gesprek komen wij bij u langs met proefstukken uit onze kleurencollectie. Op deze manier kunt u de kleuren in het echt en in uw eigen omgeving bekijken. 

Heeft u van ons een offerte ontvangen en vindt u het elders voor een nog lagere prijs? Ga dan niet bij ons weg, maar stuur de offerte met die lagere prijs naar ons toe en wij kijken of wij een voor u nog gunstiger prijs kunnen maken. Let wel dat wij hoge kwaliteit materialen gebruiken in tegenstelling tot sommige andere bedrijven.