Het toevoegen van LED verlichting aan uw trap is geen probleem bij jouwtrapspecialist. Door de verlichting zal uw trap nog meer tot leven komen in uw woning. Wij bieden LED strips en LED spots aan. De strips bevestigen wij onder uw traptreden en de spots bevestigen wij in uw trapbomen (wangen). De LED spots kunnen gemonteerd worden op het moment dat u de trapbomen laat mee bekleden. 

Bij zowel de LED strips als de LED spots heeft u de keuze uit de volgende kleuren: ‘koud wit’ en ‘warm wit’. Daarnaast kunt u bij de besturing van de verlichting kiezen voor een draadloze afstandsbediening of één/ twee bewegingssensoren. 

Wij monteren de LED verlichting, maar u bent verantwoordelijk voor de stroomtoevoer onderaan de trap. Dit houdt in dat er een stopcontact of stekkerblok aanwezig dient te zijn.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Als de offerte vervolgens naar wens is, heeft u altijd de keuze of een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Bij dit gesprek komen wij bij u langs met proefstukken uit onze kleurencollectie. Op deze manier kunt u de kleuren in het echt en in uw eigen omgeving bekijken. 

Heeft u van ons een offerte ontvangen en vindt u het elders voor een nog lagere prijs? Ga dan niet bij ons weg, maar stuur de offerte met die lagere prijs naar ons toe en wij kijken of wij een voor u nog gunstiger prijs kunnen maken. Let wel dat wij hoge kwaliteit materialen gebruiken in tegenstelling tot sommige andere bedrijven.